Site icon NewsIT

Ηλικιωμένη χρησιμοποιεί πιστολάκι για τα μαλλιά ως πιστόλι μέτρησης ταχύτητας

04.01.2018 | 22:09
Ηλικιωμένη χρησιμοποιεί πιστολάκι για τα μαλλιά ως πιστόλι μέτρησης ταχύτητας

Τρομαγμένοι κοιτούν οι ανυποψίαστοι οδηγοί την ηλικιωμένη να σημαδεύει το πιστολάκι για τα μαλλιά στα αυτοκίνητά τους. Νομίζουν ότι είναι ραντάρ ταχύτητας.

Αυτή η ηλικιωμένη ξεγελά τους ανυποψίαστους οδηγούς της Βρετανίας που περνούν από το σπίτι της με τον πιο έξυπνο τρόπο! Η Jean Brooks σκαρφίστηκε μια τέλεια ιδέα για να μην τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα τα αυτοκίνητα που περνούν έξω από την κατοικία της.

Τι σκέφτηκε; Το ραντάρ ταχύτητας χεριού έχει το σχήμα ενός πιστολιού. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να πάρει ένα πιστολάκι για τα μαλλιά που φέρνει πολύ στο αυθεντικό σχήμα ενός μετρητή ταχύτητας.

Το αποτέλεσμα; Μόλις οι οδηγοί δουν την ηλικιωμένη να σημαδεύει το πιστολάκι στο αυτοκίνητο τους, το μπερδεύουν με πιστόλι μέτρησης ταχύτητας και αμέσως ελαττώνουν ταχύτητα!

https://www.youtube.com/watch?v=eKb57ZmCjUM

“Συνέχεια ακούω αυτοκίνητα και μηχανάκια να περνούν έξω από το σπίτι μου και να κάνουν υπερβολικό θόρυβο! Πρέπει να σταματήσει αυτό! Με την πατέντα που έχω βρει με το πιστολάκι έχουμε βρει την υγειά μας!”, δηλώνει η ηλικιωμένη.

Και συμπληρώνει: “Τα παιδιά όλης της γειτονιάς πλέον είναι ήρεμα. Αν δεν μπορούμε να έχουμε ασφάλεια στους δρόμους μας στην ίδια μας την γειτονιά, τότε πώς θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά όλου του κόσμου με ασφάλεια;”.

Πηγή βίντεο: TOTALLY NUTS TV

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version