Site icon NewsIT

Ισπανία: Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή – Ο μύθος του Ozzy Osbourne συνεχίζεται

02.06.2024 | 21:47
Ισπανία: Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή – Ο μύθος του Ozzy Osbourne συνεχίζεται

Η τραγουδίστρια Taylor Momsen έχει πλέον κερδίσει επάξια το παρατσούκλι «bat girl», καθώς μια νυκτόβια νυχτερίδα τη δάγκωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της, στην Ισπανία.

 Η ροκ μπάντα της Taylor Momsen, The Pretty Reckless ήταν support των AC/DC στην ισπανική πόλη της Σεβίλλης το βράδυ της Τετάρτης (29.05.2024), όταν η νυχτερίδα πέταξε πάνω στο πόδι της.

Καθώς οι θαυμαστές άρχισαν να φωνάζουν θέλοντας να ειδοποιήσουν την Momsen, η οποία είναι γνωστή από τον ρόλο της Jenny Humphrey στο Gossip Girl, εκείνη τους ρώτησε τι ακριβώς έδειχναν πριν καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Υπάρχει μια γ@@@η νυχτερίδα στο πόδι μου αυτή τη στιγμή, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ;» είπε ήρεμα στο μικρόφωνο.

«Πρέπει πραγματικά να είμαι μάγισσα», είπε η Momsen καθώς τα λοιπά μέλη του γκρουπ και το προσωπικό στα παρασκήνια προσπαθούσαν να διώξουν τη νυχτερίδα.

Όταν επιτέλους έφυγε, σήκωσε το χέρι της στον αέρα και είπε: «Gracias. Είναι εντάξει και η νυχτερίδα είναι μια χαρά. Θα γίνει ο νέος μου φίλος».

Μετά τη συναυλία, η Μόμσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της κάνουν εμβόλιο κατά της λύσσας. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας: «Η μαμά μου είναι πολύ ευτυχισμένη: «Ήταν χαριτωμένος, αλλά ναι, με δάγκωσε… οπότε εμβόλια λύσσας για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Taylor Momsen Shares TERRIFYING Moment She Was Bitten by Bat During Concert | E! News

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από τα σημάδια του δαγκώματος, που δείχνει τέσσερις κόκκινες πληγές από τρυπήματα στον μηρό της.

Κάποιοι φυσικά συγκρίνουν το περιστατικό με την ιστορική στιγμή όταο ο θρύλος της μέταλ, Ozzy Osbourne δάγκωσε το κεφάλι μιας νυχτερίδας πριν από 42 χρόνια.

«Αυτός ήταν απλά ο τρόπος του Ozzy να παραδώσει τη σκυτάλη. Έχεις επιλεγεί ως η πριγκίπισσα του σκότους», έγραψε ένας χρήστης του X.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version