Site icon NewsIT

Ισπανία: Τουρίστρια κατέγραψε υπάλληλο ξενοδοχείου να της κλέβει τα εσώρουχα για να τα μυρίσει

27.08.2024 | 18:44
Ισπανία: Τουρίστρια κατέγραψε υπάλληλο ξενοδοχείου να της κλέβει τα εσώρουχα για να τα μυρίσει

Τις αρρωστημένες πράξεις ενός υπάλληλου ξενοδοχείου στην Ισπανία, κατέγραψε μία πελάτισσα από το τάμπλετ της. Στο βίντεο φαίνεται ο εργαζόμενος να μπαίνει στο δωμάτιό της και να της κλέβει τα εσώρουχά της για να τα… μυρίσει.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο Μπενιντόρμ της Ισπανίας με θύμα μία Βρετανίδα τουρίστρια. Η γυναίκα έμενε στο ξενοδοχείο μαζί με τον 11χρονο γιο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κάρτα που άνοιγε την πόρτα του δωματίου τους μπλοκαρίστηκε. Τότε, η πελάτισσα ζήτησε βοήθεια από τον συγκεκριμένο υπάλληλο ο οποίος της ζήτησε να πάνε για καφέ.

Η ίδια το αρνήθηκε, αναφέρει η Daily Mail σε άρθρο της.

Ο άνδρας την έκανε follow στη σελίδα της στο OnlyFans και συνέχισε να την πιέζει να βγουν μαζί.

Η γυναίκα ξεκαθάρισε πως δεν το επιθυμεί και επειδή φοβήθηκε, έκρυψε το τάμπλετ της στο δωμάτιο με ανοιχτή την κάμερα, όσο αυτή και ο γιος της έλειπαν.

Προς μεγάλη της έκπληξη, είδε τον άνδρα να μπαίνει ανενόχλητος μέσα στο δωμάτιο και να ψάχνει τα πράγματά της. Περιηγήθηκε στο χώρο, άνοιξε την βαλίτσα της, έβγαλε τα εσώρουχά της και ξεκίνησε να τα μυρίζει.

Με τρομερή άνεση, έβαλε στην τσέπη του όσα εσώρουχα ήθελε και έφυγε.

Η Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε το περιστατικό στο ξενοδοχείο και της άλλαξαν δωμάτιο μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version