Site icon NewsIT

Ήθελαν να της κάνουν έκπληξη για την Γιορτή της Μητέρας αλλά.. – VIDEO

13.05.2014 | 09:33
Ήθελαν να της κάνουν έκπληξη για την Γιορτή της Μητέρας αλλά.. – VIDEO

Οι δυο αξιολάτρευτοι πιτσιρικάδες ήθελαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό στη μαμά τους για την Γιορτή της Μητέρας. Έτσι μαζί με τον μπαμπά τους πήγαν στην κουζίνα και έκοψαν φρούτα για να της προσφέρουν πρωινό στο κρεβάτι.

Τα έβαλαν σ’ ένα μπωλ και σ’ ένα άλλο έβαλαν γιαούρτι και ξεκίνησαν από την κουζίνα για την κρεββατοκάμαρα για να της προσφέρουν πρωινό στο κρεββάτι.

Το μπωλ όμως ήταν μεγαλύτερο από τον μικρό Κέιντεν. Ηταν και τα χέρια του που έτρεμαν από την αγωνία και ούπς! του έπεσε από τα χέρια στη μοκέτα. Χωρίς να χάσει καιρό άρχισε να τα μαζεύει και τα ξαναέβαλε στο μπώλ. (Όλα τα λεφτά είναι ο μικρούλης Κάρτερ ο οποίος όταν έβρισκε ευκαιρία έβαζε το δάχτυλο στο μπωλ και έτρωγε λίγο από το γιαούρτι…)

Ο μπαμπάς τους αποφάσισε να τους δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ξανά λοιπόν στις μύτες οι πιτσιρικάδες ξεκίνησαν για την κρεββατοκάμαρα. Αλλά ένα πισωγύρισμα του Κέιντεν και πάλι και πάρτο πάλι κάτω το μπώλ!

Η μαμά είδε το βίντεο αργότερα αφού είχε φάει τα φρούτα… Όπως είπε ευτυχώς που είχε βάλει σκούπα λίγο πριν πέσει για ύπνο την προηγούμενη ημέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ημέρα της Μητέρας: Επώνυμες της διεθνούς showbiz γιορτάζουν το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Τη μητρότητα!

Ημέρα της μητέρας: Οι celebrities ποζάρουν με τις μαμάδες τους!

Ημέρα της μητέρας: Οι μανούλες τις showbiz καμαρώνουν τα παιδιά τους!

Ημέρα της Μητέρας: Η Google τιμάει τις μητέρες όλου του κόσμου

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version