Κυριακή, 7 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Η καλλονή πιλότος Madeleine που έχει γυρίσει τον κόσμο

Η καλλονή πιλότος Madeleine που έχει γυρίσει τον κόσμο

Αυτή η όμορφη Γερμανίδα πιλότος έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Δείτε μαγευτικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της, ανάμεσα σε αυτά, και η Ελλάδα.

Γνωρίστε την Madeleine Schneider Weiffenbach. Είναι πιλότος και γνωστή video-blogger που γυρίζει τον κόσμο και φτιάχνει τα πιο εντυπωσιακά βίντεο με μαγευτικούς προορισμούς.

Η Γερμανίδα “pilot Madeleine”, όπως την αποκαλούν πολλοί, λόγω του ονόματός της στο Instagram, έχει ταξιδέψει παντού. Από την Ελλάδα, την Ελβετία μέχρι και τις Φιλιππίνες. H όμορφη πιλότος που είναι και μοντέλο, αριθμεί εκατοντάδες φωτογραφίες στο Instagram της. Καταγάλανες θάλασσες, τοπία που κόβουν την ανάσα, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και εντυπωσιακά αξιοθέατα που έχει επισκεφτεί, κάνουν το Instagram της μοναδικό και αξιοζήλευτο.

Πριν 2 περίπου χρόνια, η Madeleine τελείωσε την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Φρόντισε όμως να διοργανώσει ταξίδια για να επισκεφτεί από κοντά τους αγαπημένους της προορισμούς.

“Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να κυνηγούν τα όνειρά τους και να μην τα παρατάνε ποτέ! Μέχρι να πιάσω δουλειά πιλότου, θα ανακαλύπτω τον κόσμο!”, περιγράφει μέσα στα βίντεό της που ξεπερνούν τις ένα εκατομμύριο προβολές στο διαδίκτυο.

Δείτε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες της:

https://www.instagram.com/p/BY0GiBznZcX/?taken-by=pilotmadeleine

https://www.instagram.com/p/BY5i4Nvn3i-/?taken-by=pilotmadeleine

https://www.instagram.com/p/BY2xIVenF8n/?taken-by=pilotmadeleine

https://www.instagram.com/p/BZEL37qn3KE/?taken-by=pilotmadeleine

https://www.instagram.com/p/BXI9L_8AXB7/?taken-by=pilotmadeleine

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις