Site icon NewsIT

Λήμνος: 9χρονος «άρχοντας» του ζεϊμπέκικου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια του

30.07.2024 | 18:49
Λήμνος: 9χρονος «άρχοντας» του ζεϊμπέκικου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια του

Η αθωότητα και η ειλικρίνεια που έχουν μέσα τους τα μικρά παιδιά, συνεχίζει να συγκινεί τους πάντες. Τρανό παράδειγμα ένας 9χρονος στη Λήμνο, όπου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και δεν σκέφτηκε να το κρατήσει για εκείνον, ούτε μια στιγμή.

Ο 9χρονος από την Ατσική Λήμνου που με κάθε ευκαιρία χορεύει περήφανα ζεϊμπέκικο, έγινε το καμάρι της περιοχής. Όταν βρήκε το πορτοφόλι με τα 600 ευρώ, το παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ιδιοκτήτριά του, σύμφωνα με το limnoslive.gr.

Την συγκινητική είδηση έκανε γνωστή μία χρήστης του Facebook η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με τον 9χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Η λεζάντα που έγραψε προκάλεσε συγκίνηση.

«Ό,τι πιο αγνό! Ό,τι πιο όμορφο! Ένα αγόρι ηλικίας περίπου 9 ετών, έγινε το καμάρι των δικών του ανθρώπων. Όχι γιατί χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του! Αλλά επειδή εχτές βρήκε και παρέδωσε σε μια συντοπίτισσα του το πορτοφόλι που έχασε!», έγραψε η χρήστης για τον 9χρονο «άρχοντα».

«Εύγε για το ήθος του και το ήθος των δικών του! Με αυτές τις αξίες να συνεχίσει στη ζωή του! Να τον χαίρεται η οικογένεια του, και να καμαρώνουν γι’ αυτόν οι δάσκαλοι του, οι συμμαθητές του, οι φίλοι του, ο προπονητής του και οι συναθλητές του ! Ας είναι παράδειγμα προς μίμηση», ολοκλήρωσε την ανάρτηση η «θαυμάστρια» του 9χρονου.

Πηγή: Limnoslive.gr

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version