Δευτέρα, 2 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Μια έκθεση αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

Μια έκθεση αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας

Ο καλλιτέχνης Dominic Wilcox δημιούργησε μια έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά στους σκύλους! Δείτε τα εκθέματα της έκθεσης του.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης Dominic Wilcox δημιούργησε μια μοναδική έκθεση αποκλειστικά για σκύλους στη Μεγάλη Βρετανία. Διαβάστε ποιος είναι ο σκοπός της έκθεσης αυτής.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής με φαγητά και σκύλους που είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος του τοίχου, έτσι ώστε να βρίσκονται στο ύψος των τετράποδων φίλων μας. Ακόμη, στο κέντρο της έκθεσης βρίσκεται τοποθετημένο ένα τεράστιο μπολ φαγητού με μπάλες ώστε να παίζουν τα σκυλιά μαζί με τα αφεντικά τους. Επίσης, η έκθεση περιλαμβάνει ποτιστήρια και λιχουδιές για τα μικρά ζώα.

“Μέσα από αυτήν την έκθεση ήθελα να ενθαρρύνω τους ιδιοκτήτες σκυλιών να περνούν περισσότερο χρόνο με τα σκυλιά τους. Πρέπει να παίζουν καθημερινά μαζί τους, ώστε οι τετράποδοι φίλοι μας να εκτονώνονται και να νιώθουν ότι το αφεντικό τους τούς δίνει σημασία. Έτσι μόνο θα είναι ευτυχισμένα!”, δηλώνει ο Dominic Wilcox για τον σκοπό της έκθεσής του.

Η έκθεση μετρά δεκάδες επισκέπτες τη μέρα που έρχονται με τα σκυλιά τους να απολαύσουν μαζί στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7KGnJPD8s0

Πηγή βίντεο: MORE THAN

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις