Site icon NewsIT

Μόλις αυτός o άστεγος κάθισε στο πιάνο, μας έμαθε να μην κρίνουμε κάποιον από την εμφάνισή του…

04.07.2016 | 21:20
Μόλις αυτός o άστεγος κάθισε στο πιάνο, μας έμαθε να μην κρίνουμε κάποιον από την εμφάνισή του…

Ο άνθρωπος στο βίντεο είναι ο 51χρονος Donald Gould, ο οποίος στράφηκε στα ναρκωτικά όταν η σύζυγός του απεβίωσε και κατέληξε να ζει στους δρόμους... Οι περαστικοί που τοιν βλέπουν, κρίνοντάς τον από την εξωτερική του εμφάνιση, σίγουρα δεν μπορούν να γνωρίζουν το ταλέντο του.

Είναι πολύ εύκολο να κρίνει κανείς γρήγορα κάποιον μόνο από την εμφάνισή του, αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου, είναι ότι υπάρχουν πολλοί καταπληκτικοί άνθρωποι που μπορούν να έχουν τα πιο ασυνήθιστα μυαλά.  Μπορεί μάλιστα να έχουν και ένα μοναδικό ταλέντο, το οποίο σίγουρα δεν έχει σχέση με τις ατυχείς περιστάσεις τις οποίες έχουν βιώσει στη ζωή τους.

Η απόδειξη βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί… Ένας άστεγος άντρας κάθισε σε ένα πιάνο με την πρόθεση να βγάλει λίγα δολάρια, αλλά άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο… Πρόκειται για τον Ντόναλντ, έναν άστεγο που ζει στη Σεϊρασότα της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο χρήστης Sly Dylan ανέβασε στο YouTube το συγκεκριμένο βίντεο που τον δείχνει να βρίσκει ένα πιάνο σε έναν πεζόδρομο, να κάθεται, να παίζει και να μαγεύει τους περαστικούς. Την πρώτη ημέρα προβολής του βίντεο, το είχαν ήδη δει πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες, ενώ μέχρι και σήμερα, ο αριθμός τους ξεπερνά τα 21 εκατομμύρια!

Απολαύστε το:

Tags:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version