Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μπήκαν στο εστιατόριο και άκουσαν μια θεσπέσια μελωδία – Η κρυστάλλινη φωνή της σερβιτόρας τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μπήκαν στο εστιατόριο και άκουσαν μια θεσπέσια μελωδία – Η κρυστάλλινη φωνή της σερβιτόρας τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το facebook, θα ακούσετε την φωνή μιας σερβιτόρας κατά την διάρκεια της βάρδιας της σε γνωστό μπεργκεράδικο. Φοβερή φωνή για την ηλικία της! 

Οι πελάτες σταμάτησαν στο εστιατόριο και κατευθύνθηκαν προς το ταμείο για να παραγγείλουν φαηγητό. Ωστόσο, μια απόκοσμη μελωδία τράβηξε την προσοχή τους. Ήταν η σερβιτόρα του μαγαζιού, η οποία εκείνη την στιγμή ξεσκόνιζε τα τραπέζια, ενώ, παράλληλα, τραγουδούσε. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να την φωνάξουν και να της ζητήσουν να τραγουδήσει ένα τραγούδι για να την καταγράψουν με το κινητό τους. Η  κρυστάλλινη φωνή της κοπέλας τους άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς επίσης και τους χρήστες του facebook, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. views.

Δείτε το βίντεο: 

 

Burger King Worker With A Powerful Voice Singing While Working!!

***SHARE THIS***Stopped by my kids favorite BK and heard this young lady singing while working.She wasn’t shy about singing or anything! Check her out.PRESS PLAY!!!

Posted by Trisha Rushing on Tuesday, October 27, 2015

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε