Site icon NewsIT

Μπορείτε να βρείτε το πάντα… part 2

29.12.2015 | 17:17
Μπορείτε να βρείτε το πάντα… part 2

Η φωτογραφία με τους χιονανθρώπους και το... κρυμμένο πάντα "έσπασε" πριν από λίγες μέρες το ίντερνετ και έγινε viral. Γι’ αυτό και... επανακυκλοφορεί, αλλά σε πιο heavy metal έκδοση. Το ερώτημα το ίδιο: που είναι το πάντα (οέο;).

Όταν στις 16 Δεκεμβρίου ο Ούγγρος καλλιτέχνης Gergely Dudás ανέβαζε στο Facebook τη… σπαζοκεφαλιά με τους εκατοντάδες χιονανθρώπους και το κρυμμένο πάντα, δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Τώρα λοιπόν, η σπαζοκεφαλιά έρχεται σε… συνέχεια της πρώτης. Δεν είναι με χιονανθρώπους αλλά με… χεβιμεταλάδες. Η φωτογραφία ανέβηκε στο imgur και πάλι ψάχνουμε το πάντα.

Έτσι, λοιπόν, η φωτογραφία που αναστάτωσε παρέες μικρών και μεγάλων, που έψαχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ το κρυμμένο panda, ήρθε να χαρίσει άφθονο γέλιο, σαρώνοντας το διαδίκτυο για ακόμη μία φορά.

«Βρείτε το πάντα, από τον Westum» γράφει η φωτογραφία, την οποία έχουν δει περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες. Δείχνει φαν του heavy metal με βαμμένα πρόσωπα. Και ανάμεσα στους χεβιμεταλάδες με τα ασπρόμαυρα πρόσωπα, ψάξτε για το πάντα, μέρος δεύτερο!

Κι αν βαριέστε και θέλετε την απάντηση, ιδού…

Και η απάντηση στην προηγούμενη… σπαζοκεφαλιά

Πηγή: Daily Mail

Tags:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version