Site icon NewsIT

Νεογέννητο μωράκι έχει λόξυγγα! Δεν έχετε δει πιο χαριτωμένο βίντεο!

18.04.2017 | 20:33
Νεογέννητο μωράκι έχει λόξυγγα! Δεν έχετε δει πιο χαριτωμένο βίντεο!

Ό,τι πιο χαριτωμένο θα δείτε σήμερα! Μωράκι γεννήθηκε πριν μία ώρα και έχει λόξυγγα - Δείτε το βίντεο και θα "λιώσετε".

Ο μικρός Νόα γεννήθηκε πριν μία ώρα και με το που το αγκάλιασε η μαμά του δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Γιατί; Γιατί το νεογέννητο μωράκι της είχε λόξυγγα και δεν μπορούσε να του περάσει με τίποτα!

Με μία ασπρογαλάζια πετσέτα και άσπρο σκουφάκι στο κεφαλάκι του, ο Νόα γεννήθηκε μετά από πολλές ώρες στον τοκετό και χαίρει άκρας υγείας. Με το που το έδωσαν αμέσως οι νοσοκόμες στην μητέρα του, άρχισε ο λόξυγγας!

Το χαριτωμένο μωράκι δεν μπορεί με τίποτα να τον σταματήσει και η μαμά του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Αρχικά, το μωράκι δείχνει ξαφνιασμένο αφού δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που του συμβαίνει, όμως η μαμά του το κάνει να νιώσει πιο άνετα και το αγκαλιάζει τρυφερά.

Δείτε το βίντεο:

Το Iatropedia.gr προτείνει κάποιες μεθόδους για να σταματήσει ο λόξυγγας, που όμως η αποτελεσματικότητα τους δεν είναι πάντα επιτυχημένη.

– Γεμίστε ένα ποτήρι νερό και αρχίστε να πίνετε μικρές κοφτές γουλιές ενώ κρατάτε την αναπνοή σας

– Πάρτε μια χάρτινη σακούλα (όχι πλαστική) και επί ένα λεπτό αρχίστε να εισπνέετε και να εκπνέετε μέσα στη σακούλα. Φροντίστε η σακούλα να καλύπτει και το στόμα αλλά και τη μύτη σας.

– Απομακρυνθείτε από εκεί που βρίσκεστε και καθίστε κάπου που να επικρατεί ηρεμία. Στη συνέχεια εισπνεύστε βαθιά και κρατείστε όσο πιο πολύ μπορείτε την αναπνοή σας.

– Καταπιείτε αργά μεγάλες ποσότητες νερού.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version