Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Νόμιζαν ότι μπλοφάρει – Όταν μπήκε με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο όλοι έτρεχαν να σωθούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νόμιζαν ότι μπλοφάρει – Όταν μπήκε με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο όλοι έτρεχαν να σωθούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το βίντεο, θα δείτε την στιγμή που ένας 62χρονος άνδρας μπαίνει με το αυτοκίνητο του στην είσοδο ενός ξενοδοχείου στην πολιτεία Οκλαχόμα (ΗΠΑ). Το περιστατικό συνέβη μετά μια λογομαχία με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου σχετικά με τον λογαριασμό του, καθώς η πιστωτική του κάρτα είχε μπλοκάρει και του ζήτησαν να πληρώσει με μετρητά. 

Οι υπάλληλοι νόμιζαν ότι η διαμάχη θα έληγε χωρίς εντάσεις, ωστόσο, ο John Parsley ήταν αποφασισμένος να τα κάνει όλα γυαλιά – καρφιά. Στην κάμερα ασφαλείας θα δείτε τις δύο υπαλλήλους να τρέχουν έντρομες να σωθούν καθώς το αυτοκίνητο λίγο έλειψε να πέσει πάνω τους.Σύμφωνα με το διευθυντή του ξενοδοχείου, οι υλικές ζημιές ξεπερνούν τα 100.000 δολάρια, και πλέον ο Johh Parsley που συνελήφθη αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.
Δείτε το βίντεο:

 

Man angry about bill drives through hotel

Police say a man was angry with his bill, so he drove his truck through the front entrance of an Oklahoma hotel because the clerks “thought he was bluffing.” (Video Courtesy of Rupal Christian)More Details Here >>http://bit.ly/1m3N3o2

Posted by WGME CBS 13 News, Portland on Tuesday, December 15, 2015

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε