Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται, αυτό το σκυλάκι δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω τους. Ο λόγος σπαράζει καρδιές

Όταν οι ιδιοκτήτες κοιμούνται, αυτό το σκυλάκι δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω τους. Ο λόγος σπαράζει καρδιές

Η παράξενη κίνηση του σκύλου έκρυβε μια πολύ συγκινητική ιστορία. Δείτε το βίντεο με το αξιολάτρευτο σκυλάκι που ζει με τον φόβο μήπως τον εγκαταλείψουν.

Το σκυλάκι του παρακάτω βίντεο έκρυβε ένα μυστικό… Κάθε φορά που οι ιδιοκτήτες του έπεφταν για ύπνο, εκείνο πήγαινε δίπλα τους και δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω τους. Ο λόγος θα σας συγκινήσει…

Όταν παρατήρησαν τα αφεντικά του ότι ο σκύλος δεν κοιμόταν γιατί όλο το βράδυ παρατηρούσε τις κινήσεις τους, ανησύχησαν και έλαβαν τα μέτρα τους. Ρώτησαν κτηνίατρο αν μπορεί να οφείλεται αυτό σε κάποιο πρόβλημα υγείας του όμως εκείνος τους απάντησε ότι δεν συνδέεται. Το επόμενο τους βήμα ήταν να ρωτήσουν το καταφύγιο ζώων από το οποίο πήραν τον σκύλο.

Μετά από έρευνα, βρήκαν ότι η συμπεριφορά του εξηγείται και μάλιστα είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σκύλου όταν αποφάσισε να το δώσει στη φιλοζωική, το μετέφερε χωρίς να το καταλάβει την ώρα που κοιμόταν. Μόλις λοιπόν ο σκύλος ξύπνησε, τα έχασε! Αφού η προηγούμενη στιγμή που θυμόταν ήταν στο σπίτι που είχε μεγαλώσει με την οικογένειά του και ξαφνικά βρέθηκε πίσω από ένα κλουβί.

Δείτε το βίντεο: 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε