Site icon NewsIT

Παράξενα φαγητά ανά τον κόσμο θα σας κόψουν την όρεξη!

14.11.2017 | 23:16
Παράξενα φαγητά ανά τον κόσμο θα σας κόψουν την όρεξη!

Από περίεργα μέλη ζώων, μάτια, γεννητικά όργανα και καρδιές, έως βατράχια και αρουραίους... Δείτε στο βίντεο 15 από τα πιο περίεργα φαγητά του κόσμου.

Πεινάσατε; Μόλις δείτε το βίντεο, σίγουρα θα σας κοπεί η όρεξη! Γιατί; Γιατί αυτά τα φαγητά είναι τα πιο παράξενα που σερβίρονται στον κόσμο.

Ένα από αυτά είναι οι τηγανιτές αράχνες. Αν κάποιος επιθυμεί να τις δοκιμάσει… θα τις βρει στην Καμπότζη. Εκεί, τα εστιατόρια εκτρέφουν αράχνες για να καταλήξουν στο πιάτο των πελατών τους. Και δεν τις σερβίρουν έτσι απλά, αλλά με λεμόνι και μαύρο πιπέρι. 

Μια άλλη επιλογή για όσους θέλουν να πειραματιστούν στο φαγητό είναι το “Σάντουιτς εγκέφαλος”. Αποτελείται από εγκεφάλους αγελάδων, μοσχαριών και άλλων ζώων τοποθετημένα ανάμεσα σε δύο ψωμιά του τοστ. Πού θα το βρείτε; Μεξικό.

Επόμενο πιάτο στο μενού… μαύρα αυγά! Τα αυγά αυτά αποθηκεύονται σε τάπερ σε άλμη και σκόνη για εβδομάδες μέχρι να γίνουν μαύρα. Αποκορύφωμα; Μόλις το δοκιμάσετε θα βγάλει κόκκινο υγρό. Απομεινάρια ενός εμβρύου κότας που δεν έγινε ποτέ!

Ένα ακόμη παράξενο φαγητό είναι η καρδιά κόμπρας. Θεωρείται μάλιστα, ότι η καρδιά μιας κόμπρας δίνει λίγη από την δύναμη του ζώου αυτού, σε όσους την τρώνε. Πολλοί επισημαίνουν ότι η καρδιά χτυπούσε ακόμα, όταν την δοκίμασαν.

Δείτε στο βίντεο άλλα 11 περίεργα φαγητά. Από γεννητικά όργανα ζώων, μάτια τόνου έως φάλαινες, καμήλες με πρόβατα και κότες στο στομάχι τους, και ζωντανά χταπόδια. Καλή όρεξη…

Πηγή βίντεο: Planet Dolan

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version