Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Πήρε πλαστικές περσίδες και άρχισε να τις κόβει στη μέση για να φτιάξει κάτι πολύ πιο όμορφο για το δωμάτιο της!

Πήρε πλαστικές περσίδες και άρχισε να τις κόβει στη μέση για να φτιάξει κάτι πολύ πιο όμορφο για το δωμάτιο της!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε πως μπορείτε και εσείς να φτιάξετε ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό αντικείμενο για το δωμάτιο σας, το οποίο, παράλληλα είναι και πολύ πρακτικό για το παράθυρο σας.

Οι οδηγίες που παρέχονται από τον χρήστη του Youtube, «Βetter Homes and Gardens» θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό. Όπως θα δείτε και εσείς, μπορείτε να πάρετε πλαστικές περσίδες προκειμένου να φτιάξετε ένα πολύ πιο όμορφο στόρι για το δωμάτιο της. Για αυτό το λόγο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε το ύψος του παράθυρου με μια μεζούρα. Αρχικά, λοιπόν, κόψτε με ένα ψαλίδι το εξωτερικό σχοινάκι από τις περσίδες, χωρίς, ωστόσο, να αφαιρέσετε εκείνο που ενώνει το ένα στόρι με το άλλο.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε τις περιττές περσίδες και κρατήστε μόνο όσες σας χρειάζονται, προκειμένου να ντυθούν με ένα πολύχρωμο ύφασμα που θα λειτουργεί ως ιδιότυπη κουρτίνα, για να εμποδίζει τις ακτίνες του ήλιου. Συνεχίζοντας, θα πρέπει να τοποθετήσετε τις περσίδες πάνω στο ύφασμα, κρατώντας μια απόσταση περίπου 10 εκατοστών. Το μόνο που μένει είναι να κολλήσετε τις περσίδες πάνω στο ύφασμα με λευκή κόλλα.
Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε