Σάββατο, 3 Αυγ.
26oC Αθήνα

Ποιο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες σε μία πτήση

Ποιο είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που κάνουν οι επιβάτες σε μία πτήση

Αεροσυνοδός με πολλές ώρες στον αέρα μίλησε για το πιο αηδιαστικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Αν όλων το μυαλό πάει στο να βγάζει κάποιος τα παπούτσια του και να απλώνει τα πόδια του στο μπροστινό κάθισμα ή στον διάδρομο, να απαντήσουμε πως δεν είναι αυτό!

Η αεροσυνοδός Marisa Mackle, λοιπόν, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Lunchtime Live και είπε πως το πιο αηδιαστική -και συνάμα εκνευριστική κίνηση- είναι να φυσάει κάποιος τη μύτη του και μετά να της δίνει, συνήθως χαμογελώντας, το χαρτομάντιλο! «Μια φορά που επέστρεφα από το Λος Άντζελες», είπε η αεροσυνοδός «έκανα διάλειμμα και είχα κλείσει την κουρτίνα.

Ένας επιβάτης τράβηξε την κουρτίνα και μου λέει: “Έχω κάτι για σένα” και πέταξε το χαρτομάντιλο στο πιάτο μου μέσα στο γεύμα μου, νομίζοντας ότι μου έκανε χάρη».

Η αεροσυνοδός, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, εξήγησε πως οι επιβάτες δεν πρέπει να ντρέπονται να ζητήσουν μια σακούλα εμετού – ειδικά αν αισθάνονται αδιαθεσία. «Είναι φυσιολογικό», σημείωσε.

Το παράλογο είναι αυτό που έχει συμβεί στην ίδια. Και ποιο ήταν αυτό; «Μια κυρία ήρθε όταν εγώ στεκόμουν δίπλα στην τουαλέτα και έκανε εμετό στα πόδια μου.

Έπρεπε να βγάλω το καλσόν μου και να συνεχίσω τη βάρδιά μου με γυμνά πόδια», θυμήθηκε η Marisa Mackle σε ένα περιστατικό που της συνέβη εν ώρα πτήσης.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις