Site icon NewsIT

Ποιος θα έμενε στο ξενοδοχείο με κάψουλες στη Σιγκαπούρη…

18.04.2018 | 23:32
Ποιος θα έμενε στο ξενοδοχείο με κάψουλες στη Σιγκαπούρη…

Μπορεί ο χώρος της κάψουλας να είναι ελάχιστος, προσφέρει όμως όλες τις ανέσεις που έχει ανάγκη ένας ταξιδιώτης... Δείτε το ξενοδοχείο με κάψουλες της Σιγκαπούρης.

Το ξενοδοχείο Met A Space Pod είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία με κάψουλες στη Σιγκαπούρη. Ο χώρος του είναι ελάχιστος όμως προσφέρει όλες τις ανέσεις που έχει ανάγκη ένας ταξιδιώτης…

Η κάψουλα ανοίγει με κάρτα. Το στρώμα του κρεβατιού καλύπτει όλο τον χώρο παρόλ’ αυτά το εσωτερικό της κάψουλας υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες των θαμώνων της. Το σχέδιο της κάψουλας είναι φουτουριστικό και προσφέρει μοβ φωτισμό, τηλεόραση, τραπεζάκι ακόμα και μικρή θυρίδα ασφαλείας.

“Μας αρέσει η τεχνολογία και τα φουτουριστικά σχέδια. Λατρεύουμε τις ταινίες επιστημονικές φαντασίας όπως το Star Wars και το Star Trek. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας διαστημικό ξενοδοχείο με κάψουλες στη Σιγκαπούρη”, δηλώνουν οι ιδιοκτήτες Mavis Li και Justin Tag.

Αν λοιπόν βρεθείτε ποτέ στη Σιγκαπούρη και θελήσετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της διανυκτέρευσης σε σπίτι – κάψουλα, το Met A Space Pod είναι η ιδανική πρόταση.

Δείτε στο βίντεο το εσωτερικό της κάψουλας:

Πηγή βίντεο: TRAVEL INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version