Έχετε βαρεθεί τον καφέ σας; Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο; Στην Αμερική πίνουν τον καφέ τους με έναν σχεδόν ωμό κρόκο αυγού!
Στην καφετέρια Round K της Νέας Υόρκης ο καφές σερβίρεται… μελάτος! Οι υπάλληλοι του μαγαζιού κάνουν την κλασική διαδικασία για να φτιάξουν καπουτσίνο καφέ, όμως προσθέτουν ένα ακόμη υλικό, ένα αυγό! Συγκεκριμένα, βράζουν ελαφρώς ένα αυγό και αφαιρούν το ασπράδι. Ο κρόκος λοιπόν προστίθεται στον καπουτσίνο των πελατών.
Ο ιδιοκτήτης του Round K δηλώνει ότι ο egg cappucino αποτελεί κλασική κορεάτικη συνταγή. Όσον αφορά την γεύση… όσο και αν σας ακούγεται παράξενο, όλοι μένουν έκπληκτοι! “Όλα τα συστατικά δένουν πολύ καλά μεταξύ τους! Είναι πολύ γευστικός καφές παρόλο που δεν το περίμενα!”, δηλώνει μία πελάτισσα.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίντεο: INSIDER food