Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τεράστιος χοντρός σκύλος δεν αφήνει το αφεντικό του να σηκωθεί από το κρεβάτι

Τεράστιος χοντρός σκύλος δεν αφήνει το αφεντικό του να σηκωθεί από το κρεβάτι

Όταν η ιδιοκτήτρια του Μαξ ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά, τα πράγματα είναι δύσκολα! Ο τεράστιος σκύλος δεν την αφήνει και αρνείται να σηκωθεί από πάνω της!

Ο Μαξ είναι ένας υπέροχος τεράστιος σκύλος. Λατρεύει να περνάει χρόνο με τη μαμά του αλλά πιο πολύ αγαπά το κρεβάτι του! Για αυτό, όταν πρέπει να σηκωθεί από το κρεβάτι, τα πράγματα δυσκολεύουν και για τους δυό τους…

Κάθε βράδυ που το αφεντικό του ξαπλώνει για να κοιμηθεί, αμέσως ο μεγάλος Μαξ πηδά επάνω για να ξαπλώσει και αυτός αναπαυτικά στο πάπλωμα. Παρά τις απαγορεύσεις της ιδιοκτήτριάς του να μην ανεβαίνει στο κρεβάτι, εκείνο δεν μπορεί να μην απολαύσει το διπλό κρεβάτι.

Άλλωστε το μεγάλο μέγεθός του τον δυσκολεύει να απολαύσει το κρεβατάκι ύπνου που έχει αγοράσει η αφεντικίνα του. Έτσι, κάθε βράδυ κοιμούνται μαζί. Τι γίνεται όμως όταν το πρωί η ιδιοκτήτρια του Μαξ ξυπνά για να πάει στη δουλειά; Προσπαθεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, αλλά ο Μαξ ούτε που την αφήνει!

Ξαπλώνει πάνω της και αρνείται να κουνηθεί, δυσκολεύοντας τη ζωή της! Η κίνησή του όμως είναι κάτι παραπάνω από χαριτωμένη…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Max the dog

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις