Site icon NewsIT

Της έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις γέννησε!

28.08.2017 | 22:56
Της έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις γέννησε!

H 19χρονη δέχτηκε την πιο απρόσμενη πρόταση γάμου. Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο της ημέρας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η 19χρονη Alizah Rodriguez μόλις έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ezrah, καρπός της αγάπης της με τον σύντροφό της, Devontae Gonzalez. Μόλις οι νοσοκόμες του μαιευτηρίου, Albany Medical Centre της Νέας Υόρκης της έδωσαν το μωρό της, εκείνη ένιωσε πληρότητα με την πρώτη αγκαλιά με το μωρό της.

Δεν ήταν όμως ο μόνος λόγος που την έκανε ευτυχισμένη, αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχτηκε μία απίστευτη έκπληξη από τον σύντροφό της. Μαζί με το μωρό, ήρθε και μια κάρτα που έγραφε πολύ τρυφερά λόγια…

“Γειά σου μαμά! Είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθα στον κόσμο! Έχω όμως κάτι να σου πω! Λίγους μήνες πριν, την ώρα που κοιμόσουν, ο μπαμπάς ήρθε στην κοιλίτσα σου και μου είπε να σου μεταφέρω ένα μήνυμα! Το ξέχασα όμως για αυτό ελπίζω να το θυμάται ο μπαμπάς και να στο πει…”, έγραφε η κάρτα.

Ο Devontae γονάτισε, της έκανε την πιο αιφνιδιαστική πρόταση γάμου, η Alizah είπε το πολυπόθητο “ναι” και η ευτυχία ολοκληρώθηκε!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version