Site icon NewsIT

Τον έδιωξαν από τη δουλειά επειδή φόρεσε βερμούδα στους 30°C. Επέστρεψε με φόρεμα!

23.06.2017 | 23:27
Τον έδιωξαν από τη δουλειά επειδή φόρεσε βερμούδα στους 30°C. Επέστρεψε με φόρεμα!

Αφού τον έδιωξαν από τη δουλειά επειδή φορούσε βερμούδα, μετά εμφανίστηκε με το φόρεμα της μαμάς του. Ήθελε να περάσει ένα μήνυμα και τα κατάφερε!

Στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα η θερμοκρασία έφτασε τους 34°C.  Όσο ευχάριστη και να είναι η υψηλή θερμοκρασία, όσο βρίσκεσαι έξω ή στην παραλία, όταν είσαι στο γραφείο, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο.

Ο 20χρονος Joey Barge το ξέρει αυτό καλύτερα από  όλους… Γνωρίζει πολύ καλά ότι απαγορεύεται στο γραφείο να φορέσει βερμούδα, ωστόσο το θεωρεί άδικο όταν οι γυναίκες του γραφείου, έχουν την επιλογή να φορέσουν φούστες, μακριά φορέματα ή αέρινες παντελόνες. Τι έκανε λοιπόν;

O Joey Barge σκαρφίστηκε να κάνει κάτι μοναδικό, ώστε να περάσει το μήνυμα που ήθελε. Όταν ο εργοδότης του τον έδιωξε επειδή τού είπε ότι η εμφάνισή του με την βερμούδα, είναι απαράδεκτη, έκανε… αντίποινα. Μετά από λίγο, πήγε σπίτι του, φόρεσε το φόρεμα της μαμάς του και επέστρεψε με άλλο στυλ στο γραφείο!

“Αν οι γυναίκες μπορούν να φορούν φούστες ή φορέματα, γιατί να μη μπορώ και εγώ;”, αναρωτήθηκε ο ίδιος και λίγο μετά απάντησε μέσω του Twitter του, “όχι, μόλις με έδιωξαν από την δουλειά!”.

Όταν εμφανίστηκε στη δουλειά με την ανανεωμένη του εμφάνιση ο εργοδότης είχε άλλη αντίδραση από την αναμενόμενη. Στο τέλος της δουλειάς έστειλε σε όλους τους υπαλλήλους του εμάιηλ με τους νέους κανόνες: “Από δω και πέρα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών επιτρέπονται οι βερμούδες στη δουλειά, μόνο σε χρώμα μαύρο, μπεζ και μπλε”.

“Μερική νίκη!”, απάντησε ο 20χρονος, ξέροντας ότι η προσπάθειά του έπιασε τόπο!

Tags:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version