Site icon NewsIT

Τουρκία: Κοιμήθηκε με ανοιχτό air condition και κατέληξε στο νοσοκομείο από τον μουχλιασμένο αέρα

31.07.2024 | 09:31
Τουρκία: Κοιμήθηκε με ανοιχτό air condition και κατέληξε στο νοσοκομείο από τον μουχλιασμένο αέρα

Οι διακοπές μιας 24χρονης Βρετανίδας στην Τουρκία, κατέληξαν σε εφιάλτη. Ο λόγος της ταλαιπωρίας της… το air condition που είχε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε.

Την περιπέτεια που έζησε στις φετινές καλoκαιρινές διακοπές της στην Τουρκία, εξιστόρησε μία 24χρονη, που πλέον θα βλέπει air condition και θα «τρέχει» μακριά του.

Η νεαρή κοπέλα κοιμήθηκε ένα βράδυ με ανοιχτό το κλιματιστικό. Όταν ξύπνησε είχε πονόλαιμο και έντονη αδιαθεσία. Οι αμυγδαλές της είχαν πρηστεί τόσο που δεν μπορούσε ούτε να φάει.

Η μητέρα της την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ενδοφλέβια ένεση. Παρέμεινε εκεί περίπου 5 ώρες.

Οι γιατροί της είπαν πως είχε βαριά αμυγδαλίτιδα που προκλήθηκε από το «σατανικό» air condition στο οποίο δεν είχε γίνει συντήρηση και έβγαζε μουχλιασμένο αέρα.

«Πραγματικά έτρεμα. Δεν μπορούσα ούτε να φάω, αλλά ούτε να πιω. Νόμιζα ότι είχα πάλι covid. Η θερμοκρασία μου ήταν κακή και το σώμα μου πονούσε. Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είχα μια βαριά αμυγδαλίτιδα. Πιθανότατα μου είπαν να συνέβη από το κλιματιστικό. Ήταν αρκετά βάρβαρο αυτό που έπαθα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μου», αποκάλυψε στο New York Post η 24χρονη.

«Δεν είχαν συντηρήσει σωστά το κλιματιστικό. Λένε ότι μπορεί να έβγαζε μουχλιασμένο αέρα. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον όλο αυτό προήλθε από το κλιματιστικό», είπε η 24χρονη.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version