Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Χρησιμοποίησε την άδεια μητρότητας για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με το μωρό της

Χρησιμοποίησε την άδεια μητρότητας για να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με το μωρό της

Αυτή η μητέρα χρησιμοποίησε την άδεια μητρότητας για να γυρίσει τον κόσμο με το νεογέννητο μωρό της. Δείτε το βίντεο με τα ταξίδια τους!

Η μητέρα του παρακάτω βίντεο χρησιμοποίησε την άδεια μητρότητας για να γυρίσει όλον τον κόσμο ταξιδεύοντας με το χαριτωμένο μωρό της.

Η Karen και ο Shaun Edwards αποφάσισαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, να ταξιδέψουν για δέκα ολόκληρους μήνες, φυσικά… μαζί με το μωρό τους! Το ζευγάρι ασχολείται με τα ταξίδια επαγγελματικά, καταγράφοντας τις στιγμές τους με βιντέκια που αριθμούν πολλές χιλιάδες προβολές στο Youtube στον λογαριασμό Travel Mad Mum.

Ο Shaun εξομολογείται: “Η πιτσιρίκα μας ήταν μόλις 10 μηνών όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το Λονδίνο για να κάνουμε το 10 μηνών ταξίδι μας. Πουλήσαμε το σπίτι μας, το αυτοκίνητο, τα πάντα! Όταν γυρίσαμε έκλεισε τον πρώτο της χρόνο!”. Η μητέρα δηλώνει: “Μπορεί να ακούγεται περίεργο ή δύσκολο, όμως δεν είναι!”.

Ταξίδεψαν σε δέκα χώρες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία και μιλούν για μια εμπειρία που απόλαυσε όλη η οικογένεια.

Δείτε το βίντεο:

 Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις