Δευτέρα, 5 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα! Του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στα αίματα και με κομμένα τα γεννητικά του όργανα ξύπνησε ένας άντρας στην ανατολική Κίνα μετά από μια βραδιά πάθους σε ξενοδοχείο στο Hangzhou.

Η ερωμένη του, που αναζητείται από τις αρχές, έκοψε τα γεννητικά του όργανα με ψαλίδι, ενώ ο άντρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13 Σεπτεμβρίου, με τον Liu, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα 50, να συναντά τη Zhang σε τοπικό ξενοδοχείο.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά γνωρίζονταν για περισσότερα από 10 χρόνια. Είχαν σχέση τον τελευταίο χρόνο, παρά το γεγονός πως η Zhang ήταν παντρεμένη και είχε ένα παιδί.

Ήταν πολύ κουρασμένος εκείνο το βράδυ και η Zhang του έδωσε ένα χάπι. “Κοιμήθηκα σαν να ήμουν νεκρός”.

Ξύπνησε από τον βαθύ ύπνο με έντονους πόνους και όταν κοίταξε χαμηλά είδε ότι του είχε κόψει τα γεννητικά όργανα.

Πίστευε ότι η Zhang είχε εμμονή μαζί του και έγινε έξω φρενών όταν άρχισε να αισθάνεται ανασφαλής. Της παραδέχτηκε πως είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον Liu να τρέχει σε ένα δρομάκι έξω από το ξενοδοχείο φορώντας μόνο το μποξεράκι του και να επιστρέφει. Προσπαθούσε να βρει τα γεννητικά του όργανα.

Σταμάτησε ένα ταξί και πήγε στο νοσοκομείο. Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψαν μια γυναίκα με κοντά μαλλιά να τρέχει στις σκάλες.

Πηγή:
Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε