Κυριακή, 4 Αυγ.
29oC Αθήνα

Φρίκη! Είχαν πετάξει νεογέννητο ζωντανό στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη! Είχαν πετάξει νεογέννητο ζωντανό στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρικιαστικές εικόνες από τη στιγμή που περαστικοί ανακαλύπτουν μέσα σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών ένα νεογέννητο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Το μωράκι βρέθηκε ζωντανό μέσα στην τσάντα, με τον ομφάλιο λώρο να μην έχει κοπεί.

Το βίντεο δείχνει μια ομάδα ανδρών και γυναικών να πλησιάζουν τη σακούλα, ελπίζοντας να είναι ακόμη ζωντανό. Το σώμα του νεογέννητου βρέθηκε μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Προς έκπληξή τους, το μωρό ήταν ζωντανό και μπορεί κανείς να διακρίνει την ανάγκη διάσωσης του, αφού με όση δύναμη έχει απλώνει τα χεράκια του. Μια γυναίκα δε χάνει λεπτό και βάζει ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια καθαρισμού και ανοίγει τη σακούλα με απίστευτη προσοχή για να μην τραυματίσει το βρέφος. Ένας άλλος άνθρωπος ετοιμάζει ένα σεντόνι, ώστε να τυλίξουν το μωράκι.

Η φρίκη, όμως, δε σταματά εδώ. Καθώς η γυναίκα απομακρύνει το μωρό από τη σακούλα, διαπιστώνεται ότι, όχι μόνο ο ομφάλιος λώρος, αλλά και ο πλακούντας παραμένουν συνδεδεμένοι. Οι γυναίκες αμέσως τυλίγουν το μωρό στο σεντόνι μαζί με τον πλακούντα και με ασφάλεια το μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο.

Στην Κίνα, η εγκατάλειψη έχει ενθαρρυνθεί από την πολιτική του ενός παιδιού, ενώ η παράδοση για τους γιους που συνεχίζουν το όνομα της οικογένειας, έχει οδηγήσει στην εγκατάλειψη των κοριτσιών.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε