Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η 19χρονη που εθίστηκε στο πορνό από τα 8! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 19χρονη που εθίστηκε στο πορνό από τα 8! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη μάχη της ενάντιο στον εθισμό της στο πορνό να μετρά 11 χρόνια, η 19χρονη Rebecca εύχεται να μην είχε δει ποτέ. Μιλώντας ανοιχτά, αναφέρθηκε στα προβλήματα που της προκάλεσε ο εθισμός της, καθώς έκανε διαρκώς σε βίαιες σχέσεις.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αποκάλυψε στο ABC, όταν είδε μια ταινία όπου είχε απαχθεί ένα νεαρό κορίτσι. Μπερδεμένη από το βαθύ αίσθημα που της προκάλεσε, άρχισε να ψάχνει να ψάχνει αυτό το συναίσθημα ξανά. “Όταν ξεκίνησα να βλέπω πορνό, παρακολουθούσα αυτό που θα χαρακτηρίζαμε κανονικό ή vanilla. Όσο μεγάλωνα, άρχισα να βλέπω όλο και πιο βίαιο, επιθετικό και μειωτικό. Έβλεπα αρκετά βίντεο μέσα στην ημέρα και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω. “Νομίζω ότι σίγουρα έχασα τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς μου βλέποντας πολύ βίαιο πορνό και βίντεο που να περιέχουν σκηνές κτηνοβασίας”.

Ο εθισμός της στο πορνό κλιμακώθηκε από τη στιγμή που έγινε 16 ετών και οι σχέσεις της έγιναν πιο βίαιες. Άρχισε να υιοθετεί τον υποτακτικό ρόλο που έβλεπε στις ταινίες και ζητούσε από τους συντρόφους της ακόμα και να την πνίξουν. Πίστευε ότι είναι φυσιολογικό να είναι βίαιες οι σχέσεις της, ενώ είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένα από συντρόφους της.

“Κοιτώντας πίσω, ένα 16χρονο κορίτσι δεν θα έπρεπε να κάνει τόσο βίαιο σεξ όπου δεν υπάρχει σεβασμός και αγάπη. Μακάρι να μην είχα δει ποτέ πορνό” σημειώνει πλέον η 19χρονη που ακόμα και σήμερα μάχεται τον εθισμό της. “Απλά θέλω μια σχέση που να υπάρχει σεβασμός και μια ζωή που να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τη σεξουαλικότητά μου”, υπογράμμισε.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε