Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Η απαγορευμένη διαφήμιση της Μπαρ Ραφαέλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απαγορευμένη διαφήμιση της Μπαρ Ραφαέλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό τους ήχους του “How Deep Is Your Love” και μόνο με το μαγιό που διαφημίζει, η Μπαρ Ραφαέλι γελά και χορεύει σε μια εξωτική παραλία. Τα προκλητικά πλάνα όμως οδήγησαν σε απαγόρευση της διαφήμισης στη γενέτειρά της, το Ισραήλ.

Το supermodel Μπαρ Ραφαέλι έγινε το πρόσωπο για τη νέα σειρά μαγιό της εταιρείας Hoodies, με το διαφημιστικό σποτ να κρίνεται ακατάλληλο στο Ισραήλ. Οι σκηνές που δείχνουν το 30χρονο μοντέλο, που ήταν 3 μηών έγκυος όταν γυρίστηκε το διαφημιστικό, να βάζει το μαγιό της πίσω από την πόρτα ενός αυτοκινήτου αλλά και τα κοντινά προκλητικά πλάνα αποφασίστηκε να κοπούν από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο του Ισραήλ.

Πολλά από τα πλάνα, σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, κόβονται από το επίμαχο βίντεο των 45 δευτερολέπτων. Ολόκληρο το διαφημιστικό θα μπορεί να προβάλλεται μόνο μετά τις 22.00 το βράδυ.

Η 5 μηνών έγκυος Μπαρ Ραφαέλι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν φαίνεται να την απασχολεί τίποτα πέρα από την οικογένειά της. Ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της και ανυπομονεί να κρατήσει με τον σύζυγό της Adi Ezra το πρώτο κοριτσάκι τους στην αγκαλιά τους.

“Νομίζω ότι αυτή θα είναι μια οικογενειακή δεκαετία.. προέρχομαι από μια οικογένεια με 4 παιδιά. Πολλές μαμάδες θα το διαβάσουν και θα σκεφτούν “ναι, προσπάθησε να κάνεις ένα πρώτα”. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Θα γίνουν όλα με τη σειρά”. είχε δηλώσει το περασμένο καλοκαίρι σε συνέντευξή της στο Hello.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε