Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Και απατημένη και φυλακισμένη; Δείτε το επίμαχο βίντεο της μοιχείας!

Και απατημένη και φυλακισμένη; Δείτε το επίμαχο βίντεο της μοιχείας!

Την πάτησε για τα καλά μία σύζυγος που έπιασε τον μπερμπάντη σύζυγό της να την απατά και αντί να υποστεί αυτός τιμωρία, λόγω της μοιχείας του, αντίθετα η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη. Δεν σας κάνουμε πλάκα, πρόκειται για περιστατικό στη Σαουδική Αραβία, που ως γνωστόν εκεί, οι νόμοι και οι αρχές διαφέρουν κατά πολύ από τον δικό μας δυτικό κόσμο.

Ένα βίντεο, λοιπόν, που ανέβασε η γυναίκα-θύμα, δείχνει τον άντρα της να παραπλανά και να καλεί σε ερωτικές περιπτύξεις μία γυναίκα από το υπηρετικό προσωπικό του σπιτιού. Κάποιος θα περίμενε, ότι η σύζυγος, όντας παρούσα σε αυτή τη σκηνή προδοσίας, θα διέκοπτε αμέσως και θα εμπόδιζε τον σύζυγό της. Αντίθετα, κρύφτηκε πίσω από έναν καναπέ και άρχισε να τραβάει βίντεο. Έτσι, βλέπουμε το θύμα, μία άτυχη νεαρή κοπέλα να αντιστέκεται και να τραβιέται, προκειμένου να αποφύγει τα ερωτικά καλέσματα του αφεντικού της. Παρούσα στο σκηνικό, είναι και μία ακόμη κοπέλα από το προσωπικό, που όπως δείχνει και το βίντεο, δεν αντιδρά, ίσως γιατί θέλει να αποφύγει τυχόν μπλεξίματα.

Το βίντεο, ανέβηκε στο Youtube, με σχόλιο της συζύγου “Το μόνο που ταιριάζει πλέον σε αυτόν τον άντρα, είναι η διαπόμπευση”, ενώ δημιούργησε και το λογότυπο “Γυναίκα απατημένη”. Αμέσως, έγινε viral με πάνω από 25.000 κλικ. Ωστόσο, παρά την επιτυχία του βίντεο, η απατημένη σύζυγος μάλλον την πάτησε, αφού κινδυνεύει να βρεθεί στις φυλακές με ποινή φυλάκισης ενός χρόνου. Ο λόγος; Όπως ανέφερε δικηγόρος σε τοπικό κανάλι, “Υπάρχει νόμος που περιλαμβάνει τιμωρία για όσους χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα και φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν πρόσωπα, προκειμένου να τα δυσφημήσουν”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε