Plus

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε γκέι πορνό – Η φάρσα που βάζει στο στόχαστρο τη ρωσική ομοφοβία

Στόχος αγνώστων φαρσέρ έγινε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, που είδε το πρόσωπό του να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πάνω σε σκηνές από ταινίες gay πορνογραφίας.

Οι φαρσέρ φαίνονται πως δεν εκτιμούν την ομοφοβία που μαστίζει τη Ρωσία, ενώ δεν είναι λίγα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν ομοφυλόφιλους να δέχονται επιθέσεις στους δρόμους της Ρωσίας.

Παλιότερα η ρωσική αστυνομία έχει μάλιστα πραγματοποιήσει και έρευνα σχετικά με το αν ο Κάλβιν Κλάιν κάνει “gay προπαγάνδα”. Όλα αυτά μοιάζουν να είναι η αφορμή για την… ριψοκίνδυνη φάρσα στον Ρώσο Πρόεδρο.

Από τις φωτογραφίες μάλιστα δεν λείπει και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

ΠΗΓΗ: Daily Star

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Plus
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Plus: Περισσότερα άρθρα