Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Πρώτη φορά… ρατσιστικά! – Τα tweets του Δημήτρη Καμμένου

Πρώτη φορά… ρατσιστικά! – Τα tweets του Δημήτρη Καμμένου

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο… Είναι πολλά τα ρατσιστικά “χτυπήματα” του νέου υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου, που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προλάβει να… ζεστάνει την υπουργική του καρέκλα.

Τα παρακάτω σχόλια του Δημήτρη Καμμένου, γνωστός στους φίλους του Twitter ως “@PORTAPORTA”, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, αρχικά στα social media και στη συνέχεια εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και προειδοποίησε με αντικατάσταση του υφυπουργού, αν αποδειχτεί πως δεν υπήρξε παραβίαση των λογαριασμών του στα social media.







Τα παραπάνω tweets αναρτήθηκαν προ υπουργοποίησής του. Το καλύτερο το φύλαγε για σήμερα. Ως υφυπουργός…
Το παρακάτω τιτίβισμα, φαίνεται πως είναι και το τελευταίο του (πιθανόν, βέβαια, να είναι τρολιά το συγκεκριμένο), καθώς… αμέσως μετά κατέβασε ρολά στον λογαριασμό του.

Μα, “μπόουλινγκ”;

Μέχρι ο κ. Καμμένος ξεκαθαρίσει (και αποδείξει) ποια από αυτά τα tweets αποτελούν προϊόν μοντάζ και ποια… έμπνευσής του, θα φέρουν την υπογραφή του…

Ο Πάνος Καμμένος, ζήτησε τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διαπιστωθεί κατά πόσο παραβιάστηκε ο λογαριασμός του συνονόματου…

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του νέου υφυπουργού Υποδομών, μετά τον σάλο που προκάλεσε στα social media η υπουργοποίησή του.

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε