Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σάλος! Υπάλληλος της Kellogg ουρεί στα δημητριακά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος! Υπάλληλος της Kellogg ουρεί στα δημητριακά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σοκαριστικό βίντεο ενός άντρα να ουρεί πάνω στην ιμάντα μεταφοράς των δημητριακών της εταιρείας έχει σημάνει συναγερμό. Οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας ανησυχία στους πολίτες.

Η Kellogg έχει ξεκινήσει έρευνα μετά το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει πιθανότατα υπάλληλό της να ουρεί επί 20 δευτερόλεπτα στα δημητριακά που θα κατέληγαν στα πιάτα πολιτών. Το περιστατικό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, έγινε το 2014 στις εγκαταστάσεις της στο Μέμφις, στο Τενεσί.

Η εταιρεία, όπως και το U.S. Food and Drug Administration, έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, με τον εκπρόσωπό της Kris Charles να δηλώνει τον αποτροπιασμό της εταιρείας για την απαράδεκτη πράξη. “Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα απογοητευμένοι από το περιστατικό. Ενημερώσαμε αμέσως τις αρχές επιβολής του νόμου και τις ρυθμιστικές αρχές. Η ποιότητα των τροφίμων είναι υψίστης σημασίας για την Kellogg. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές για τη δίωξη του δράστη”.

Τα προϊόντα που ενδέχεται να επηρεάστηκαν είναι τα Rice Krispies Treats, Rice Krispies Treats cereal και προϊόντα που περιέχουν κόκκους ρυζιού. Η εταιρεία ωστόσο αναφέρει ότι δεν θα διατεθούν στα ράφια των καταστημάτων. Να σημειωθεί πως το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια διαμάχης του συνδικάτου εργαζομένων με την εταιρεία.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε