Πολιτική

19 νέοι επιστήμονες στα «Σπίτια του Παιδιού» και στις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής

19 επιστήμονες τοποθετούνται στις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής και τα «Σπίτια του Παιδιού» της χώρας, με μετατάξεις μέσω κινητικότητας ή ειδικής προκήρυξης.

Ειδικότερα, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Γ’ 722, 822, 852, 890/2019 ) οι αποφάσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλη Καλογήρου για μετάταξη τεσσάρων Επιμελητών Ανηλίκων, τεσσάρων Επιμελητών Κοινωνικής Αρωγής, για τις αντίστοιχες Υπηρεσίες, και επιπλέον έξι Ψυχολόγων, πέντε κοινωνικών λειτουργών και δύο διοικητικών υπαλλήλων για τα νεοϊδρυθέντα «Σπίτια του Παιδιού» (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο).

Με τις αποφάσεις αυτές ενισχύονται υπηρεσίες με καίριο κοινωνικό ρόλο και τίθενται σε λειτουργία, με μόνιμο προσωπικό, οι Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Καρδίτσας, Γιαννιτσών, Καλαμάτας και Καστοριάς.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο Γιώργος Φλωρίδης
Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε να κρύψω»
«Το ήθος μου, η πίστη μου κι η αλήθεια μου επιβάλλει να σας πείσω να καταψηφίσετε την αβάσιμη πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Καμία σκιά, καμία λάσπη» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Χρήστος Τριαντόπουλος
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου – «Για διευκόλυνση της δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών»
«Υποβάλλω την παραίτηση μου, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου στην επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Βασίλης Παπαγεωργίου