Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

902: Στα χέρια offshore με έδρα τις Παρθένες Νήσους

902: Στα χέρια offshore με έδρα τις Παρθένες Νήσους

Υπεράκτια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου, πίσω από την κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD», η οποία αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902», που ανήκε στο ΚΚΕ.

Η υπεράκτια της υπεράκτιας, θα μπορούσε να είναι το τίτλος του σήριαλ της πώλησης του 902. Μιας πώλησης που ούτε το τίμημα έχουμε μάθει, ούτε τον αγοραστή!

Σήμερα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» αναφέρει ότι πίσω από την υπεράκτια που ξέραμε μέχρι χθες, βρίσκεται κια άλλη υπεράκτια, η «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD».

Το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.

Η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010.

Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».

Όπως και να χει η υπόθεση της πώλησης του 902 παραμένει ακόμα ένα μυστήριο και αφήνει πολλά ερωτήματα για το γεγονός ότι ένα ολόκληρο κόμμα δεν βγαίνει ανοικτά να πει το όνομα του αγοραστή ενός ραδιοτηλεοπτικού σταθμού όταν ευαγγελίζεται την διαφάνεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν συστάθηκε ακόμη η A ORIZON MEDIA του 902.gr – Εκκρεμεί αίτηση για εγγραφή της στον Έφορο Εταιριών της Κύπρου

Σε off shore με έδρα την Κύπρο ο 902 – Μυστήριο με την A-Orizon Media LTD που αγόρασε το σταθμό

Ανακοίνωση με… καθυστέρηση: Στην A-Orizon Media LTD ο 902

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε