Πολιτική

91% δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση – Οι δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών

Σχεδόν όλοι οι έλληνες πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Όπως φάνηκε από την εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00 του Νίκου Ευαγγελάτου, οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατά 91% δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την παρούσα κυβέρνηση και μόλις 8% των πολιτών δηλώνουν ικανοποίηση.

Ιδιαίτερα αρνητική είναι και η γνώμη για τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό αρνητικών απόψεων 52%, ενώ οι θετικές γνώμες είναι 43%, ενώ μόλις 5% δεν έχουν ακόμα γνώμη.

Αναφορικά με την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών πρώτος φαίνεται να είναι με διαφορά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης με 54% θετικές απόψεις, ενώ τον ακολουθεί με ποσοστό 41% οι κ. Τσίπρας.

Τρίτος έρχεται ο Πάνος Καμμένος με θετικές γνώμες στο 37%, ενώ οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαρήγα συγκεντρώνουν θετικές γνώμες σε ποσοστό 27%. Στην προτελευταία θέση είναι η Ντόρα Μπακογιάννη με ποσοστό 20% και τελευταίος ο Γιώργος Καρατζαφέρης με ποσοστό 19%.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι