Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Α. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ: Είχα πει στον Μπαλτάκο να μην λέει ούτε καλημέρα στη Χ.Α.

Α. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ: Είχα πει στον Μπαλτάκο να μην λέει ούτε καλημέρα στη Χ.Α.

 Λάβρος εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ αναφορά με τις αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο.

 Έκανε λόγο για κολοσσιαίες ανοησίες του Τάκη Μπαλτάκου σημειώνοντας πως η κυβέρνηση τον έκανε αυτό που έπρεπε απομακρύνοντάς τον και διερωτώμενος τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση “να τον δείρουμε;”.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε δει τον κ. Μπαλτάκο στους διαδρόμους της Βουλής μία φορά με στελέχη της Χρυσής Αυγής και του είχε πει ότι κακώς τους λέει έστω και καλημέρα. Απέναντι στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε οργισμένος πως η χώρα δεν θα μείνει όμηρος του Κασιδιάρη, λέγοντας πως εάν έχουν βίντεο να βγουν να τα παρουσιάσουν.

Άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως δεν είναι τυχαία η ώρα της δημοσιοποίησης του βίντεο λέγοντας πως η αποκάλυψη αυτή έγινε την ώρα που η χώρα ετοιμαζόταν να βγει στις αγορές.

Αναφορικά με τον γιο του κ. Μπαλτάκου ξεκαθάρισε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και σημείωσε πως έπρεπε να εμφανιστεί για να συλληφθεί και όχι να κρυφτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδωνις: «Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου»

Σάλος από δήλωση Άδωνι προς εργαζομένους νοσοκομείων: ”Σιχαίνομαι τους απεργούς”!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε