Πολιτική

Α. Σαμαράς: “Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω σε αλλαγές”

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για την ανάγκη να υπάρξει άμεση ανατροπή νοοτροπιών και στερεοτύπων.

Μιλώντας σε μέλη της νεολαίας του κόμματος, στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «είμαι αποφασισμένος, με κάθε τρόπο, τις νοοτροπίες και τα στερεότυπα του χθες και το φθαρμένο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να τα ανατρέψω όλα».

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ για να συγχαρεί τα μέλη της για τα αποτελέσματα των χθεσινών φοιτητικών εκλογών, λέγοντας πως για τον ίδιο, «η παράταξη κέρδισε τη μάχη των ιδεών, κέρδισε η ποιότητα στην παιδεία, κέρδισε η απόφαση για σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, κέρδισε το στοίχημα της νέας γενιάς».

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεγάλη συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές επισημαίνοντας πως οι νέοι δίνουν τη φλόγα και τη δύναμη και «εμείς δίνουμε τη σταθερότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εστειλε μήνυμα στην Ευρώπη για την Ελληνική ΑΟΖ

Πρωτοβουλία Σαμαρά για τη διάσωση 1.000 θέσεων εργασίας στα ναυπηγεία Ελευσίνας

Σαμαράς σε Ομπάμα: “Αποτρόπαια πράξη” η φονική επίθεση στη Βοστόνη

Η συμφωνία Σαμαρά – τρόικας και προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό στα αμερικανικά ΜΜΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ