Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

“Άδειασε” Άδωνι ο Μητσοτάκης για τις τράπεζες: Ας το κρατούσε για τον εαυτό του!

“Άδειασε” Άδωνι ο Μητσοτάκης για τις τράπεζες: Ας το κρατούσε για τον εαυτό του!

Αποστάσεις από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για τις καταθέσεις στις τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, πήρε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη γραμμή που χάραξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς την περασμένη εβδομάδα μιλώντας σε βουλευτές στην καφετέρια της Βουλής, είπε ότι σε περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα “σηκώσει” τα χρήματά του από τις τράπεζες.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολιτικό σάλο και όταν σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να τοποθετηθεί, ουσιαστικά “άδειασε” τον πρώην υπουργό Υγείας.

Αφού εκτίμησε πως ούτε η κυβέρνηση προβλέπεται να πέσει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει την εξουσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση, το τι θα επιλέξει κανείς να κάνει σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να το κρατάει για τον εαυτό του και να μην το δημοσιοποιεί».

Και «γυρνώντας» τη συζήτηση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για το πως αντιλαμβάνεται τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε περίπτωση που θελήσει να εφαρμόσει όσα λέει, γιατί το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας παραμένει άμεσα εξαρτημένο από την χρηματοδότηση από την ΕΚΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αδωνις: «Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω τα λεφτά μου έξω. Θα αφήσω να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Σαμαράς: Αν βγει ο Τσίπρας δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες

Εισαγγελική παρέμβαση ζητά ο Γ. Μιχελογιαννάκης για τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε