Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Αγωνία στον Πειραιά – Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Αγωνία στον Πειραιά – Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Στη λεγόμενη “δεξιά” πολυκατοικία έχει σημάνει συναγερμός ιδίως στην παραδοσιακή πλευρά των πολιτικών της εκπροσώπων και στη νυν δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου, καθώς δεν βλέπουν με καλό μάτι την είσοδο του γνωστού εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στην πολιτική σκηνή.

Εδώ και μερικές μέρες κυοφορείται το σενάριο καθόδου του κ. Μαρινάκη στο δήμο Περαιά ωστόσο όσο στη ΝΔ όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτιμάται ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να εισάγει τη χώρα σε καταστάσεις τύπου Μπερλουσκόνι. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ένας πολίτης όπως όλοι μας και έχει το δικαίωμα να διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού.

Τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανακοινώνει πιθανό και αύριο τη υποψηφιότητα του για το δήμο Πειραιά

Και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο μια επιτυχία του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να οδηγήσει τον ζάμπλουτο εφοπλιστή στην δημιουργία κόμματος με έτοιμη μάλιστα “πελατεία” σε όλα τα επίπεδα, εννοώντας τους εκατοντάδες χιλιάδες επώνυμους και κυρίως ανώνυμους φιλάθλους και οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το ζήτημα δεν είναι απλό και φυσικά σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρινάκης μελετά όλα τα ενδεχόμενα και σενάρια καθώς δέχεται ισχυρές πιέσεις και από τις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή και από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του και από τους σκεπτικιστές.

Νσ σημειωθεί ότι ο νυν δήμαρχος Πειραιά μη κρύβοντας την ενόχλησή του σχολίασε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας ότι ο Μαρινάκης είναι ένας καλός πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς εμφανίστηκε θετικός στην υποψηφιότητα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μελιτζανοσαλάτα, χωριάτικη, ντολμαδάκια, φάβα και τσίπουρο: Ιδού το μενού του Ecofin

Γιούπι! Κατάφεραν να καταργήσουν το φόρο για τις γούνες

Κουβέλης: Θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2014

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε