Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: “Απάνθρωπο να παραμένει στη φυλακή η σύζυγός μου”

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε με τη δήλωσή του στο γεγονός ότι απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυ Σταμάτη.

«Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που με τη σημερινή τους απόφαση απέρριψαν το αίτημα της συζύγου μου για αντικατάσταση της προφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους διέπραξαν βαρύ ατόπημα.

Η απόφασή τους είναι άδικη και απάνθρωπη, προσβάλει το δίκαιο και τους στοιχειώδεις όρους ανθρωπισμού, γιατί η προφυλάκιση της συζύγου μου το Πάσχα δεν στηρίχθηκε σε κανένα στοιχείο ή ένδειξη ενοχής. Η συνέχιση, επομένως, της προφυλάκισης ενός αθώου είναι κατάφωρα παράνομη και αυθαίρετη.

Η απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης, είναι απόφαση εκδίκησης και αφανισμού. Ποιος λόγος επιβάλει στη Δικαιοσύνη να αγνοήσει τις ιατρικές βεβαιώσεις ειδικών γιατρών για την υγεία τόσο της συζύγου μου, αλλά και του παιδιού μου, σχετικά με την αναγκαστική, για εβδομάδες, εγκατάλειψή του;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραμένει στην φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ