Πολιτική

Αλλαγή στάσης από Κ. Μητσοτάκη: Προτιμά εκλογές από Οικουμενική

Μέσω social media o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη έδειξε πως προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και εκείνο των πρόωρων εκλογών.

Ενώ μέχρι τώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ταχθεί κατά των πρόωρων εκλογών, αυτή τη φορά αφήνει ένα “μικρό παράθυρο” αλλαγή της στάσης του, μέσω των social media.

Με μήνυμά του στο Facebook αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει επιτέλους.

Ωστόσο, δηλώνει πως σε διαφορετική περίπτωση εάν το δίλημμα είναι Οικουμενική κυβέρνηση ή πρόωρες εκλογές, ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία θα επιλέξει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Αυτή η ανάρτηση είναι και μία απάντηση προς εκείνα τα πολιτικά κόμματα, όπως η Ένωση Κεντρώων και η Δημοκρατική Συμπαράταξη που πιέζουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία να συμπράξουν σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

 

 

Ξεκάθαρα.

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ρωμανός: «Πυρά» σε ΠΑΣΟΚ για «συριζοποίηση» μετά από ανακοίνωση της νομαρχιακής Ζακύνθου «να πάρουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους»
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «επικροτεί τη στάση των τοπικών στελεχών του στη Ζάκυνθο που προτρέπουν τους πολίτες σε αυτοδικία;» ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Ο Νίκος Ρωμανός