Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του “αντάρτη” και στενού συνεργάτη του Βενιζέλου

Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του “αντάρτη” και στενού συνεργάτη του Βενιζέλου

Σκηνές 2007 παρ’ ολίγον να ζήσει το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς κόντρα στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα ο οποίος χρεώνεται στον Γιώργο Παπανδρέου προέκυψε και η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Γιάννη Ζαφειρόπουλου, στενού συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μάλιστα πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ολιγόλογη ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, “αδειάζοντας” παράλληλα τον κ. Ζαφειρόπουλο

“Tο ΠΑΣΟΚ κινείται στις περιφερειακές εκλογές συντεταγμένα και θεσμικά” τονίζεται στην ανακοίνωση και επισημαίνεται “Κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αυτενεργεί στο όνομα δήθεν του ΠΑΣΟΚ ή του Προέδρου του”.

Να σημειωθεί ότι ουδείς γνωρίζει από που ορμώμενος ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη αποφάσισε να κινηθεί εξ ονόματος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ και να ανακοινώσει αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητα του κόντρα στη γραμμή του κόμματος, την οποία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βράδυ του Σαββάτου τηλεφωνώντας στον κ. Κατσιφάρα εκφράζοντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και λέγοντας του ότι αποδοκιμάζει την κίνηση του κ. Ζαφειρόπουλου, την οποία θεωρεί λάθος

Μένει να δούμε αν ο κ. Ζαφειρόπουλος επιμείνει στην υποψηφιότητα του ως “αντάρτης” γεγονός που ενδεχομένως να κοστίσει στο ΠΑΣΟΚ, αφού η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είμαι μία εξ αυτών που μπορεί να διατηρήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάχη χαρακωμάτων για το ευρωψηφόδελτιο στην “Ελιά”

Γ. Παπανδρέου: Δικό μου είναι το πλεόνασμα!

”Αντάρτης” του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ολοταχώς προς ΔΗΜΑΡ η Μαριλένα Κοππά: “Ο Βενιζέλος σπρώχνει το ΠΑΣΟΚ στην αγκαλιά του Σαμαρά”


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε