Πολιτική

Αντώναρος: Δεν αποχωρεί ο Καραμανλής απο την πολιτική

Παραφιλολογία χαρακτηρίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος τα σενάρια περί αποστασιοποίησης και αποχώρησης από την ενεργό πολιτική δράση του Κ. Καραμανλή.

Ο κ. Αντώναρος, σε συνέντευξή του στη Real News, τονίζει  πως ο Κ. Καραμανλής «τιμούσε και θα εξακολουθεί να τιμά τον λαό της Θεσσαλονίκης για την ψήφο και την εμπιστοσύνη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια».

Σε ότι αφορά τη συναίνεση αναφέρει πως «η συναίνεση δεν μπορεί να σημαίνει υποταγή άνευ όρων σε ό,τι μας σερβίρουν».

Επιμένει στη ίδια γραμμή με το κόμμα του ότι το μεσοπρόθεσμο δεν πρέπει να έλθει ως μονό άρθρο και διαμηνύει ότι «αν η κυβέρνηση ενδιαφέρεται πραγματικά για συνεννόηση , πρέπει να προχωρήσει στην ψήφιση κάθε ρύθμισης ξεχωριστά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου