Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Απασφάλισε ο Κώστας Σημίτης στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κατακεραύνωσε τον Παπανδρέου για τα “λεφτά υπάρχουν” – Αιχμές και στον Ε. Βενιζέλο – ΔΕΙΤΕ LIVE

Απασφάλισε ο Κώστας Σημίτης στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κατακεραύνωσε τον Παπανδρέου για τα “λεφτά υπάρχουν” – Αιχμές και στον Ε. Βενιζέλο – ΔΕΙΤΕ LIVE

– Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης τάχθηκε κατά όσων αποδοκίμασαν τον Ε. Βενιζέλο προχτές
– Ο Κώστας Σημίτης δήλωσε αβέβαιος για το εάν τελικά δεν θα γίνουν εκλογές όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση
– Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να απαντήσει στον Γιώργο Παπανδρέου
– Παρόντες όλα τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως Λαλιώτης, Βάσω Παπανδρέου και Πέτρος Ευθυμίου
– ΔΕΙΤΕ LIVE ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με τον χαιρετισμό από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ο οποίος αυτή τη φορά όχι μόνο δεν έκρυψε τα λόγια του, αλλά κυριολεκτικά απασφάλισε και άσκησε δριμεία κριτική προς όλες τις κατευθύνσεις.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης δήλωσε πως στην προηγούμενη εκδήλωση για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα στο εσωτερικό του κόμματος και ενώ είχε πει ο ίδιος πως χρειάζονται νέες ιδέες και πολιτικές, το κόμμα βρίσκεται στο ίδιο σημείο, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Μάλιστα, παρομοίασε το ΠΑΣΟΚ με τα φύλλα που στροβιλίζονται στον άνεμο.

Ο Κώστας Σημίτης άσκησε αυστηρή κριτική στους λεγόμενους Παπανδρεϊκούς για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας πως είναι προσηλωμένοι στο παρελθόν και δεν έχουν σχζέση με τη σύγχρονη Ελλάδα. 

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως επικρατεί ομίχλη για το τί πρέπει να κάνει το κόμμα και σημείωσε πως ο χρόνος του κόμματος είναι πιο περιορισμένος από ποτέ. Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κώστας Σημίτης σημείωσε πως η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως δεν θα γίνουν, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση πως όλα είναι αβέβαια. 

Κατηγόρησε όλους εκείνους που θριαμβολογούσαν για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, λέγοντας πως αυτοί παραβλέπουν το γεγονός πως στις εθνικές εκλογές, οι πολίτες ψηφίζουν διαφορετικά με γνώμονα τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

Κατακεραύνωσε τον Γιώργο Παπανδρέου θυμίζοντας πως η φράση “λεφτά υπάρχουν” κόστισε πολλά στη χώρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπουτάρης: “Ηλίθιοι όσοι επιτέθηκαν στον ήρωα Βενιζέλο”

Ο Γρηγοράκος καλεί τον Βενιζέλο να διαγράψει τον Παπανδρέου

Χρόνια πολλά με… «ντου» στο ΠΑΣΟΚ από σχολικούς φύλακες

Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ψυχανάλυση

Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες; ΠΑΣΟΚ: Η ιστορία του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε