Δευτέρα, 22 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε την ροή σε μεγάλους δήμους της Αττικής

Αποτελέσματα εκλογών: Δείτε την ροή σε μεγάλους δήμους της Αττικής

Δείτε την ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων σε μεγάλους δήμους της Αττικής με τους περισσότερους υποψηφίους να εκλέγονται ήδη.

Δήμος Βύρωνα:

Η δημοτική παράταξη “Στάση Βύρωνα” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Άκη Κατωπόδη έχει σαφές προβάδισμα με ποσοστό 60,19% έναντι 39,81% της παράταξης του Χρήστου Γώγου.

Δήμος Ηλιούπολης:

Η δημοτική παράταξη “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Κοκοτίνη προηγείται μέχρι στιγμής με ποσοστό 50,34% έναντι 49,66% του Βαλασόπουλου Βασίλη.

Δήμος Αγίας Παρασκευής:

Η δημοτική παράταξη “ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο προηγείται με 52,89% έναντι 47,11% της παράταξης του Σταθόπουλου Ιωάννη.

Δήμος Ζωγράφου:

Η δημοτική παράταξη “ΜΑΖΙ για την πόλη μας” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Τίνα Καφατσάκη με ποσοστό 56,48% έναντι 43,52% της παράταξης Αγγελόπουλου Παναγιώτη.

Δήμος Αιγάλεω:

Η δημοτική παράταξη “Ανάπλαση Αιγάλεω” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα προηγείται με ποσοστό 63,56% έναντι 36,44% της παράταξης του Γκίκα Ιωάννη.

Δήμος Αγ. Αναργύρων Καματερού:

Η δημοτική παράταξη του Νικόλαου Σαράντη προηγείται με 51,79% έναντι του Γιώργου Κομματά με ποσοστό 48,21%

Δήμος Χαλανδρίου:

Η δημοτική παράταξη “Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου” με επικεφαλής τoν υποψήφιο δήμαρχο Σίμο Ρούσσο με ποσοστό 52,17% έναντι 47,83% της παράταξης του Γιώργου Κουράση.

Δήμος Περάματος:

Η δημοτική κίνηση “Μαζί για την Ανατροπή” με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγουδάκη προηγείται με ποσοστό 55,85% έναντι 44,15% του Λαγουδάκου Ιωάννη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποτελέσματα εκλογών Αττικής: Νίκη Δούρου με οριακό προβάδισμα

Δημοτικές εκλογές: Πρώτος ο Καμίνης στον δήμο της Αθήνας

Άφρισε το Σύνταγμα! (VIDEO)

Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος: Μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,9 μονάδες έναντι της ΝΔ – Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή – Εξαφανισμένη η ΔΗΜΑΡ

Ευρωεκλογές 2014 – Κυβερνητικές πηγές: Δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε