Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών – Καμίνης: Βάλατε την Αθήνα πάνω από τον κομματισμό

Αποτελέσματα εκλογών – Καμίνης: Βάλατε την Αθήνα πάνω από τον κομματισμό

“Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας“, δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης, από το εκλογικό του κέντρο, στο οποίο προσήλθε, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες, που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

“Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.Οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες γιατί έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό. Χάρηκα γιατί στην αντιπαράθεση αυτή, γνώρισα έναν νέο άνθρωπο που καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο”, ανέφερε ο Γιώργος Καμίνης για τη νίκη του στον δήμο Αθηναίων. 

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: “Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κύριο Σακελλαρίδη και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια αποδοτική συνεργασία. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Δείξατε έναν δρόμο ενότητας, δουλειάς και δημιουργίας. Επιτέλους, ένας άλλος δρόμος για να κάνουμε πράγματα. Σας καλώ να παραδώσουμε, στο τέλος της τετραετίας, μία πρωτεύουσα αντάξια της πατρίδας μας”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αποτελέσματα των εκλογών! Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστά εξελίξεων στα μικρά κόμματα – Ποιος κερδίζει τις περιφέρειες και τους δήμους

Αποτελέσματα εκλογών: Δήμος Πειραιά: Σαρωτική νίκη Μώραλη

Εκλογές 2014: “Καχεκτική” η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο Τατσόπουλος

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε