Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αυγή στη γραμμή… Φίλη κατά των “Παραιτηθείτε”: Άδωνις και Σία…

Αυγή στη γραμμή… Φίλη κατά των “Παραιτηθείτε”: Άδωνις και Σία…

Με τον τίτλο “Άδωνις και Σία βαράνε την κατσαρόλα” και τη φωτογραφία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κυκλοφορεί σήμερα (10.06.2016) η Αυγή, παίρνοντας θέση κατά του κινήματος “παραιτηθείτε” όπως έκανε και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, προκαλώντας σάλο και αναγκάζοντας το Μαξίμου να πάρει αποστάσεις.

«Ποιοι είναι οι δήθεν ακομμάτιστοι “παραιτηθείτε”» είναι ο υπέρτιτλος της εφημερίδας, που υπερασπίζεται τον Νίκο Φίλη από τις επιθέσεις που δέχεται και τις οποίες, σύμφωνα με την Αυγή, ενορχηστρώνει η ομάδα Γεωργιάδη. Γράφει η εφημερίδα: «Πώς η ομάδα Γεωργιάδη μέσω των επιθέσεων στον Ν. Φίλη επιχειρεί να κρατήσει ζωντανή τη γραμμή των “εκλογών τώρα” στη Ν.Δ. και οι συνοδοιπόροι της σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι».

Γράφει η εφημερίδα: «Πολιτικοί υποστηρικτές του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδ. Γεωργιάδη, τουϊτεράδες τύπου Μουρούτη και ορισμένοι ακραιφνώς νεοφιλελεύθεροι του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού είναι οι “ακομμάτιστοι” οργανωτές των συγκεντρώσεων “Παραιτηθείτε” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 15 του μήνα, που τις τελευταίες ώρες ζητούν την παραίτηση του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη για να προσδώσουν πολιτική υπόσταση στην κίνησή τους.

Τα περί απόπειρας του υπουργού ή της κυβέρνησης να θέσουν τις κινητοποιήσεις εκτός νόμου είναι αντιστοίχου σοβαρότητας με τους ισχυρισμούς “Ο Φίλης θα καταργήσει τα φωνήεντα” και το βίντεο που έχουν φτιάξει για την περίσταση, που ξεκινάει από τους Σπαρτιάτες, περνάει από τον Κολοκοτρώνη και καταλήγει στον Κ. Καραμανλή».

*Το κίνημα της κατσαρόλας: Πρωτοεμφανίστηκε το 1971 στη Χιλή κατά του Σαλβαδόρ Αλιέντε και επανεμφανίστηκε το 2001 στην Αργεντινή, την περίοδο της χρεοκοπίας της χώρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε