Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: “Ναι” στον προϋπολογισμό αν δεσμευτεί ο Στουρνάρας για ισοδύναμα μέτρα

Αλλάζει στάση η ΔΗΜΑΡ και ψηφίζει "ναι" στον προϋπολογισμό υπό προϋποθέσεις....

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΔΗΜΑΡ φαίνεται στην επόμενη ψηφοφορία την Κυριακή για τον προϋπολογισμό που στην ουσία είναι και ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να ψηφίζει “ναι” υπό την προϋπόθεση να υπάρχει δέσμευση από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα για ρήτρα ισοδύναμων.

Χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ξηροτύρη δήλωσε “θέλουμε μία δημόσια δέσμευση στη Βουλή από τον κ. Στουρνάρα. Αν υπάρξει αυτή η δέσμευση για ισοδύναμα μέτρα μέσα στο 2013 ή το αργότερο το 2014 τότε στην ολομέλεια στη Βουλή για τον προϋπολογισμό θα ψηφίσουμε θετικά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Το Μαξίμου βλέπει 154-155 “ΝΑΙ” για τα μέτρα – Πληροφορίες πως ένας-δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θα τα υπερψηφίσουν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1