Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΔΗΜΑΡ: Υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η επιλογή και η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη θα τονίζεται στη πολιτική διακήρυξη της ΔΗΜΑΡ ενόψει των ευρωεκλογών η οποία αναμένεται να δοθεί σήμερα στην δημοσιότητα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι εφόσον εκλέξει ευρωβουλευτή θα ενταχθεί στην οικογένεια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, εκεί δηλαδή που είναι και το ΠΑΣΟΚ.

Στο κείμενο θα γίνεται λόγος για την ανάγκη μιας «προοδευτικής Ευρώπης» και θα ασκείται έντονη κριτική στη σημερινή πολιτική λιτότητας, γιατί καταστρέφει το ευρωπαϊκό όραμα και ναρκοθετεί την προοπτική της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

«Οι σημερινές συντηρητικές πολιτικές πρέπει να αποκρουσθούν», ώστε να μην «ξεθωριάσει» το όραμα των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» θα υπογραμμίζεται.

Επίσης αναμένεται να τηρεί ίσες αποστάσεις από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας αφενός την κυβέρνηση για «συντηρητική πολιτική που χαρακτηρίζεται από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα που αποδιαρθρώνουν την κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας» και αφετέρου τον ΣΥΡΙΖΑ για «άμετρο λαϊκισμό».

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε