Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Ύβρις για τη δημοκρατία η παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Απεγνωσμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις διαρκείς αποκαλύψεις στοιχείων για τον εγκληματικό της χαρακτήρα, επιδιώκει η Χρυσή Αυγή, με την ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Όπως τονίζει: «Ας κάνουν ό,τι νομίζουν. Δεν μας φοβίζουν οι απειλές τους. Έτσι και αλλιώς η παρουσία τους στη Βουλή συνιστά ύβρη για τη δημοκρατία».

Η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπίσει το ενιαίο μέτωπο όλων των κομμάτων της δημοκρατίας, σημειώνει η ΔΗΜΑΡ και προσθέτει: “Δεν πρέπει να της επιτραπεί να γίνει παράγοντας επηρεασμού των πολιτικών εξελίξεων και να ορίσει τα πεδία πολιτικής αντιπαράθεσης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για χρέη στο δημόσιο συνελήφθη ο αστυνομικός που εκπαίδευε χρυσαυγίτες!

Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή – Παππάς: Θα στείλουμε το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή – Ειρωνεία Κασιδιάρη: Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε

Η Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο – Ειρωνεία Κασιδιάρη: Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε

“Κρυπτο – χρυσαυγίτικο” το κάλεσμα των εφέδρων” υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπακογιάννη: με κοινό υποψήφιο τα κόμματα αν παραιτηθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης