Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Debate Ανδρουλάκη – Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Από τι θα εξαρτηθεί αν θα γίνει

Debate Ανδρουλάκη – Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Από τι θα εξαρτηθεί αν θα γίνει

«Άντε να αντέξουμε άλλες έξι μέρες», έλεγε στο newsit.gr συνεργάτης των δυο μονομάχων για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ λίγο αφότου είχε ξεκαθαρίσει το αποτέλεσμα με φιναλίστ να αναδεικνύονται ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας.

Η εκλογική βραδιά ήταν θρίλερ καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος έδιναν μάχη για την δεύτερη θέση. Μόλις όμως ξεκαθάρισε το τοπίο άρχισε να τίθεται το ερώτημα: Θα δούμε debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα;

Το ερώτημα αυτό τέθηκε στα επιτελεία τους και φυσικά κανείς από τους δυο δεν έδειξε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Χάρης Δούκας θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις προχώρησε σε ανάρτηση λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όπου ανακοινώνει τα εξής: 

«Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Υπάρχουν ωστόσο πολλές παράμετροι που θα κρίνουν το αν θα γίνει τελικά η τηλεμαχία ή δεν θα γίνει.

Μια απ’ αυτές είναι ο χρόνος. Οι ημέρες που απομένουν έως την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί ο β γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ είναι λίγες. Και για να διεξαχθεί ένα debate πρέπει αυτό να αποφασιστεί το αργότερο έως αύριο Τρίτη (08/10/24) και να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την Παρασκευή.

Ταυτόχρονα μέσα σε αυτές τις μέρες πρέπει να αξιοποιηθεί ο χρόνος και από τους δυο μονομάχους ώστε να απευθυνθούν στους ψηφοφόρους τους αλλά και να προετοιμαστούν για το debate το οποίο αν αποφασιστεί θα κρίνει πολλά.

Οι όροι δεν έχουν συζητηθεί ακόμη, αλλά και μόνο το ότι θα είναι δυο οι μονομάχοι αλλάζει το σκηνικό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις